Malmö och desperata påsar

7 comments

Sitter och fikar med Theo på Tablon på Hansakompaniet i Malmö och förundras över hur jag tyckte att allt var så stort när jag bodde här. Hansakompaniet, som är Malmös motsvarighet till NK, tyckte jag var så himla stort och schtekigt när jag bodde här. Det var liksom coolt att gå runt med en påse från HK på stan för då hade man ju förmodligen handlat något dyrt. Herrejisses, minns ni när det var coolt att gå runt med påsar från Gul & Blå? Eller var detta också bara i Malmö? Jag hade i alla fall en påse därifrån som jag brukade ha som gympapåse på gymnasiet. Det var ett noga genomtänkt ändamål. Om man hade en G&B-påse på stan som inte var helt spillrans ny så såg det ganska desperat ut. Det var uppenbart att man hade använt den minst 3 ggr och då kunde man föreställa sig hur en sådan person kanske till och med hade en särskild plats för den där hemma. Hur despo! Hade man den däremot som gympapåse så visade man att man inte hade något emot att lägga svettiga träningskläder i den = bryr sig inte så mycket om sin G&B-påse = hade nog den bara närmst till hands när hon skulle packa gympakläderna = har nog råd med en hel del påsar från G&B = cool.

Snacka om PR för Gul & Blå. Vad hände med dem egentligen? Synd att de inte överlevde till Instagramtiden, jag hade tagat deras påse hela tiden.

Allt har i alla fall förändrats ganska mycket i Malmö sedan jag bodde här. Tablon hör till en av de positiva förändringarna.

Nu blir det offentlig amning ett litet tag och därefter ska vi träffa mormor för en shoppingtur. Hejs!

7 comments
2

You may also like

7 comments

Anna 2019-02-12 - 17:09

Oh, Tablon har jag helt missat. Det ser ju väldigt trevligt ut. Ska definitivt se till att göra ett besök där. Tack för tipset!

Reply
PT Lilla Ax 2019-02-12 - 17:33

Men är du häääär? Välkommen till Skåne! Hur länge är du på plats? Kanske vi kunde lyckas dra ihop en spontan blogg-fika?! Bless

Reply
Hannas krypin 2019-02-12 - 17:43

Gul och blå kommer jag ihåg. Undrar vad som hände med det företaget. Minns så väl hur alla coolingar hade shoppat på Gul och blå. Jag var inte cool för jag handlade aldrig något där. 🙂

Reply
kamillaskamera 2019-02-12 - 22:07

Jag förstår att du tycker att Malmö blivit litet efter att leva i Moskva. Hoppas ni hade en bra shoppingtur med mamma /mormor

Reply
Melissaskywalkz 2019-02-13 - 07:11

Vad mysigt, jag har bara varit i Malmö en gång och det var inte ens meningen hahah. Jag håller verkligen med om det där med påsar, men intressant reflektion hahah

Reply
Fnulan 2019-02-13 - 08:04

Hahhaa jag håller helt med dig, det var skithög status på det!! Men visst var det NK innan? För hundra år sen ungefär. Vad synd att jag är dålig annars hade jag gärna setts på en fika nu när du är här. Kram

Reply
Emma Engström 2019-02-13 - 11:02

Hmm, den tiden med påsarna vet jag inte riktigt om! Så fin du är <3 En fråga, vad använder du för något när du fotar? 😀 Kram

Reply

Kommentera

%d bloggare gillar detta: