Aliens sände Theo till oss

1 comment

Årets Valentines firas på flyget Köpenhamn – Dubai, vilket är ganska mysigt ändå. Att ofrivilligt ha på sig sköna resekläder och inget smink är otippat nog ganska skönt en dag som denna. Jag kanske slår på stort och kör en ansiktsmask på det!

Det fanns tider då jag gick på salong för att fixa hår och smink inför Valentines-kvällen, sånt man förväntas göra som kvinna i Moskva. Men nu har tiden kommit för att acceptera mitt bleka, osminkade ansikte och mitt platta, tunna hår, precis som de initialt var tänkta att vara enligt sin Skapare.

Hursomhaver

Jag hann ju ändå köpa tre rosa hjärtformade ballonger med vilka jag tvingade Theo posera och brorsan ta bild på det hela. Jag hade först tänkt göra ett inlägg där vi liksom hoppar omkring med ballongerna och jag skriver något i stil med att mitt hjärta nu för evigt är fyllt med kärleken till Theo. Vilket visserligen är sant, men det är såinihelvetes klyschigt och ryskt att jag spydde lite i min mun och bestämde mig för att inte göra det.

Men bilderna blev ju ganska roliga ändå! Det ser ut som att Theo har blivit sänd till jorden av ett gäng aliens för att slutligen landa i vår trädgård, haha! Som en liten alien-bäbis istället för en stork. Ska använda den bilden och tillhörande alienhistoria när Theo kommer att fråga hur han blev till.

Önskar alla en härlig Valentines!

You may also like

1 comment

Sandra 2019-02-16 - 22:24

Haha som en alien skickat ner han! Jag skrattar ihjäl mig, stackars unge när han får reda på vad mamma sagt 😂😂
Korten är ursöta ❤

Reply

Kommentera

%d bloggare gillar detta: