Succé-mössan i Stockholms nattliv

30 comments

 

I helgen blev jag tvungen att flyga till Stockholm i 24 h av visumskäl (man vill liksom inte bli utvisad från Ryssland). Theo fick vara hemma med pappa eftersom han fortfarande är statslös till följd av att våra kära myndigheter har fikapaus. De har inte ens lyckats skapa ett samordningsnummer på två månader, så vi är fortfarande bara på ruta ett i processen mot att få ett pass. Hursomhaver, trots att det så klart var jobbigt att lämna Theo så länge, så var det också ett välbehövligt avbrott i blöjvardagen. Bara en sån grej som att läsa på flyget utan avbrott för diverse vätskor som antingen vill in eller ut ur hans kropp. Jag bodde på Bank Hotel vilket också blev en bra kontrast till den sömnlösa sängen där hemma.

Jag hann med en brunch med några kompisar och så blev det en helkväll med bästisen. Det var så länge sedan jag var ute i Sverige att jag hade glömt bort hur härligt sociala alla är efter några glas vin. I Moskva får man sällan en snäll kommentar eller försök till small talk med personer man inte känner, trots flera enheter alkohol. Men i Stockholm var det så många sköna tjejer som började prata med oss utan ”baktanke”.

Min outfit blev föremål för dessa konversationer. Jag hade på mig det som ni ser på bilderna och mössan visade sig bli en stor succé i Stockholms nattliv, det var flera berusade själar som ville provad den. Jag är för tillfället väldigt inne i en karamellfärgad period (aka beige, men karamell låter liksom fräsigare) och har insett att det passar ganska bra med min hårfärg också. Kan man säga att man har karamellfärgat hår? Jag har det i alla fall! Känner mig dessutom lite som en glaserad maräng med dendär mössan på hjässan.

 

 

Vad tycker ni om inlägg av denna typ? Jag känner mig tidvis aningen schizofren i mitt bloggande… Å ena sidan är jag ju själv besatt av mode och outfits så det ÄR ju en autentisk del av mig, men att skriva mysiga bildtexter a la modemagasin är ju inte riktigt min stil. Vetinte… Hur funkar detta?

 

30 comments
3

You may also like

30 comments

Elisa 2019-01-14 - 09:38

Den ser riktigt mysig ut att ha på sig när det är kallt. 🙂
Kommer ihåg första gången jag var iväg från min son ett längre tag. Var konstigt att inte ha honom i släptåg men skönt att just göra något utan diverse avbrott, haha.

Reply
Fröken Rödlök 2019-01-14 - 09:53

Vad trist att behöva åka till Stockholm för att fixa visum, men jag förstår att det är ett måste. Men ändå liksom! Så drygt att det tar sådan tid för er, jag hade blivit galen.

Reply
Jenny 2019-01-14 - 10:50

Älskar mössan!! Sån vill jag med ha!
Förstår att den gjorde succé i Sverige… inte många som vågar ta på sig en sån även fast vi alla vill ha en 🙂

Älskar bloggar som blandar sina inlägg så tycker absolut du kan ha sånna här inlägg blandat med bebis och annat skojj.

ha en fin måndag,
Kram kram

Reply
Sanna 2019-01-14 - 12:19

Blandade inlägg är så roligt men alltså din outfit wow säger jag! karamell färgat är verkligen så fint, du passar så bra i det!

Reply
Kathleen 2019-01-14 - 12:54

Allt som får dig att vilja dela med dig ska med! En del av dig ju! Sluta försöka vara snälle(svenne)banan nu! Allt som är DU är FAB!

Reply
Chanelle 2019-01-14 - 13:15

Tycker dessa inlägg passar dig bra 😀 Och vad roligt att mössan blev en succé! Kul att få läsa om lite skillnader mellan Ryssland/Ryssar och Sverige/Svenskar. Man brukar annars få höra att svenskar är väldigt osociala (vilket iof är sant nyktert haha) men det är så sant att efter några glas så är alla bästa vänner haha

Reply
Jennysvardag 2019-01-14 - 13:40

Så roligt att du fick träffa din bästis i Stockholm. Visst är der svårt att lämna sitt barn över ett dygn. Jag tycker att det är jätte jobbigt, jah får alltid dåligt samvete om jag tycker att jag har det skönt med lugn och ro när sonen är hos mormor. Mössan ser ju så mysig ut 😍

Reply
Therese 2019-01-14 - 14:24

Förstår att det är svårt att åka ifrån Theo, men så kul att få träffa vännerna! Kan tänka mig att det inte alltid är så lätt att bo i ett annat land. Lite kul att höra svenskar beskrivas som sociala ..allt är ju verkligen relativt 😀

Reply
Melissaskywalkz 2019-01-14 - 15:06

Jag tycker inlägget var bra strukturerat, och mode passar din blogg så oroa dig inte haha. Är det 2 år man får stanna max i sträck eller är jag förvirrad? Kul att ha dig här även om det bara är 1 dygn 🙂

Reply
Sarah 2019-01-14 - 15:16

Vad roligt att du hann bruncha med kompisar och hänga med bästisen 🙂 Så tråkigt att dom är så osociala i Moskva :/ Fina bilder på dig 🙂

Reply
Amanda 2019-01-14 - 15:24

Wow, älskar outfiten! Speciellt din Birkin! 😍

Reply
Johanna 2019-01-14 - 15:29

Tyckte det va ett så mysigt inlägg, tycker alltid du skriver så fint, men med bilderna o allt, känns som en riktig modebloggare. Go!<3

Reply
lillank 2019-01-14 - 16:23

Wow så elegant du är!😊 Jag älskar din mössa, så om jag någonsin skulle hitta en sån att köpa kan jag garantera att jag skulle använda den också.
Du har iallafall hunnit mycket på 24h, så även om visumet tvingade dig att åka låter det mysigt och trevligt att hinna träffa vännerna😊

Jag tycker om bloggar med blandade inlägg. Det är kul när man inte nästan vet vad man kommer få läsa redan innan man öppnat inlägget😊

Reply
Hannas krypin 2019-01-14 - 17:08

Din outfit ser ut som tagen ur ett modemagasin! Så snygg! Vad roligt att vara i Sverige en sväng och träffa kompisar och se skillnaden mellan Stockholms uteliv och Ryssland.

Reply
Anneli Sjöblom 2019-01-14 - 17:29

Men Wow vilka vackra bilder på dig 😍 Visst är det härligt med människor som kan vara sociala utan baktanke men det är ovanligt. Jag är sådan som säger hej till främlingar speciellt om de tittar på mig och det blir som en chock för dem, haha.

Reply
Moa Hansson 2019-01-14 - 18:04

Det är så svårt att lämna sitt barn längre stunder men ibland behöver man egentid med, outfiten var verkligen så snygg 😍😍

Reply
Madelene 2019-01-14 - 18:33

Asså wow din outfit. Älskar mössan så sjukt snygg. Mycket du hann med på 24 timmar tillbaka i Sverige

Reply
Junitjej 2019-01-14 - 18:51

Tråkigt att behöva resa, men det blev ändå ett trevligt avbrott för dig. Förstår att din mössa blev populär i Stockholm!

Reply
Moa Larsson 2019-01-14 - 19:02

Herregud vad snygg du är kvinna! Jag förstår att mössan blev ett föremål folk snackade om, det hade jag nog också gjort. Den är helvetiskt snygg. Tycker det är så fint att du hittade de små ljusglimtarna i resandet trots att det kändes tufft ❤️

Reply
Sara S 2019-01-14 - 19:13

Ett dygn utan oförväntade avbrott som inleds med ”mammaaaa..” skulle jag eventuellt behöva just nu -tuff dag. Din blandning av inlägg funkar jättebra. Som du säger så gillar du ju mode så det är ju, även det, en naturlig del av ditt liv.

Reply
★ Orsakullan som blev mamma vid 20, nu specialpedagogstudent och doula ★ 2019-01-14 - 19:15

Det är sånt här jag gillar, blandningen mellan vardagsliv och annat. Jag fördrar själv inte så mycket nisch utan vill ha hela konceptet :D. Förstår att mössan blev populär :). Den är snygg 🙂

Reply
Josefine 2019-01-14 - 19:28

gud vilken snygg outfit!!! GIllar sånna inlägg, men jag e tokig i mode osv haha

Reply
Fnulan 2019-01-14 - 19:31

Du beskriver en ryss precis som jag tänkt mig, lite kall och på sin kant. Jag älskar när du skriver sånt så att man kan få lära känna en annan kultur. Jag förstår att hela du gjorde succé. Attans vad snygg du är! Kram

Reply
Anna 2019-01-14 - 20:29

Klart att du ska blanda in lite outfit-inlägg! De är ju också du! Jag älskar bloggar där man blandar in alla delar av sin personlighet. Galet snygga bilder!

Reply
Madde 2019-01-14 - 21:11

Mössan var jättefin så jag förstår att det blev en snackis. Är mode ditt stora intresse så självklart ska du skriva om det också. Det är ju du.

Reply
Hanna 2019-01-14 - 21:29

Åh vad fin du är, jag älskar mode inlägg så skriv gärna om det, fattar att mössan blev en snackis för den var elegant

Reply
kamillaskamera 2019-01-14 - 21:42

Jisses så snygg du var på din Stockholms visit. Love mössan säger jag. En sådan vill jag också ha.

Reply
Amanda 2019-01-15 - 02:32

Skönt att kunna göra något annat i vardagen och få lite egen tid. Tycker din outfit och mössa är jättefint på dig verkligen 🙂

Reply
Annicaica 2019-01-15 - 08:13

Själv är jag inte ett dugg modeintresserad men just att läsa det såhär blev ändå en kontrast och lite sugen blev man allt på den mössan!

Reply
sandi_fighter 2019-01-15 - 12:36

Jag är tokig i din blogg, tycker den är så charmig, så foftsätt som du gör ❤

Reply

Kommentera

%d bloggare gillar detta: