När man saknar nannyn

0 comment

 

 

Ja alltså dethär med att åka på semester, som jag såg fram emot så mycket, var ju inte helt enkelt visar det sig. Jag åkte ju iväg med Theo utan nanny och det är typ nu jag har insett hur lite tid man får över till annat när nannyn inte är med, haha. Det har visserligen varit supermysigt att vara med honom 24/7, men med alla besök hos vänner och bekanta plus en ny utvecklingsfas på det så blir det inte många minuter över för bokskrivande och bloggen. När jag skriver detta så sitter jag i Stockholm med datorn på sängen och Theo ammandes på armarna medan jag skriver med min vänsterhand. Min uppskattning för nannyn har alltså fått en helt ny innebörd under de senaste veckorna. Får se hur mycket bokskrivande och blogg det blir nu när vi är i Stockholm och inväntar Theos visum men jag har tillåtit min hjärna att också få ta lite semester.

Bilden ovan är i alla fall på Theo och mitt senaste inköp på H&M i form av pyjamas i olika storlekar så att han kan ha samma pyjamas ett helt år trots den branta växtkurvan. Vi försöker få honom att förstå att det finns en skillnad mellan dag och natt (och min tillhörande nattsömn) så pyjamasen kommer att fungera som en slags signal om att det är dags att slagga. Tycker att pyjamasarna är så himla söta, lite som hos en dekadent, cigarrökande och whiskeydrickande gentleman, fast en väldigt liten sådan!

 

 

 

You may also like

Kommentera

%d bloggare gillar detta: