Intervjuad hos förlossningspodden

0 comment

Nu är cirkeln sluten för nu har avsnittet med min förlossningsberättelse kommit ut i Förlossningspodden. Cirkeln är sluten på så vis att jag lyssnade på alla avsnitt i denna fantastiska podd innan jag ens visste att jag inte kunde bli gravid på egen hand. Jag hade sådan extrem förlossningsskräck att jag var tvungen att utbilda mig inom ämnet innan jag ens vågade på mig att försöka bli gravid och Förlossningspodden blev min räddning i form av både utbildning och att våga ta steget ut. Därefter fick jag dock tyvärr veta att jag inte kunde bli gravid på egen hand och den 3 år långa IVF-resan påbörjades. När jag var i ett mörkt hål av depp någon gång efter det tredje misslyckade IVF-försöket så sa en av mina bästa vänner ”Bit ihop och ge inte upp, en dag kommer kommer du sitta där i Förlossningspodden och berätta din historia”.

Och tänk att det fick jag! Man kan lyssna på avsnittet här

You may also like

Kommentera

%d bloggare gillar detta: