Instagram är numera på svenska

6 comments

Ja då har det blivit dags att ta ställning i min språkschizofreni på Instagram. Jag har jobbat med min Instagram i ca 3 år och då initialt fokuserat på den ryska marknaden då det hela började som ett projekt på jobbet. Jag har idag 18k följare som till största delen är ryssar som kom till min sida då jag förmedlade någon form av capre-diem-mentalitet på ryska. Därefter blev jag ganska trött på att förmedla en bild som inte är jag och startade den här bloggen där jag uppenbarligen skriver på svenska. Jag tyckte dock synd om mina ryska följare på Instagram och kunde inte bara ta och göra massa grejer på svenska helt plötsligt, men istället blev det någon skev mellanmjölk, typ lite som en stumfilm. Så igår bestämde jag mig för att slutligen välja målgrupp och har valt ER mina kära läsare! Från och med igår kör jag både inlägg och Stories på svenska där jag berättar om hur det är att bo i Moskva och wow vilken respons det har varit!

Idag blir det dokumentation från en photo shoot i ett hipsterområde i Moskva, häng med vetja @olgaringquist

 

6 comments
3

You may also like

6 comments

Michaela 2019-03-15 - 09:08

Jag har varit i Moskva en gång och jag tycker det är så vackert ❤️

Reply
Anna 2019-03-15 - 16:59

Vilken tur för oss att du valde att behålla svenskan, trots om jag fortsatt att följa din instagram för de fina bilderna även om jag inte förstått språket. Klart mycket roligare att följa när man förstår helheten 🙂

Reply
Sanna 2019-03-15 - 18:08

Härligt att du bestämt dig för vad som känns bäst! Ska bli spännande att följa, Moskva verkar vara så vackert!

Reply
Sara S 2019-03-15 - 21:08

Med tanke på hur många ryssar det finns så får de väl hitta någon annan som inspirerar dom?😉😂
Glad att valet föll på svenskan utropar min inre egoist här borta!

Reply
Fnulan 2019-03-15 - 21:28

Men förstå hur glad JAG blev. Jag bryr mig inte om dina ledsna ryska följare =) Men om du börjat skriva helt på ryska hade jag gråtit floder =)

Reply
Sandra 2019-03-16 - 07:21

Men så kul att det gick så bra, du har ju verkligen något att skriva om, en bärättelse ❤

Reply

Kommentera

%d bloggare gillar detta: