5 saker jag älskar just nu

3 comments

Morning på er!

I vanlig anda, dvs utan betalt samarbete, tänkte jag dela med mig av ett par saker som jag är aningen mer förtjust i för tillfället. Det är högt och lågt, gott och flott, tillgänglig och inte.

 

Världens godaste Lemon Meringue

 

 

Bilden säger nog allt – det är kanske världens godaste och största bit lemon meringue som jag har träffat på. Det bästa är det vita fluffet som jag nog inte skulle kalla maräng då det är mjukare än klassiskt maräng, utan påminner snarare om typ svenska chokladtoppar med sånt vitt fluff inuti (för övrigt det godaste jag vet). Denna unika kreation kan man finna på bistrorestaurangen Remy Kitchen i Moskva

 

Noor Bar

 

 

En klassisk bar som funnits i Moskva ett tag har öppnat upp en slags bakficka med väldigt fin inredning a la 20-tal med modernistiska inslag. Här får jag både plats med barnvagn och så kan man sitta och skriva här länge utan att bli störd

 

Faceology

 

 

Ett nytt drop-in ansiktsbehandlingscenter i Moskva  med härliga och prisvärda procedurer. Först får man en hudanalys för att fastställa vilka preparat som passar bäst för ens hud varefter man får sin ansiktsbehandling i 10 steg. Under tiden ansiktsmasken torkar får man dessutom rygg- och handmassage. Behandlingen pågår i 1,5 h och priset är 750 kr. Tänk om man kunde ha sådana priser i Sverige! 😛

 

Diaper Bag Svenskt Tenn

 

Detta är kanske inte något nytt och intressant för er i Sverige, men jag har letat efter en snygg väska att ha på vagnen ganska länge och slutligen bestämt mig denna från Svenskt Tenn som halva Stockholm har på sina Bugaboos. Som jag nu också har. Men, i Moskva är jag ganska ensam om detta. Här har man sett både Dior och Chanel totes som diaper bags, very lagom liksom.

 

Tom Ford flats

 

 

Inte för att man på något vis kan ha dessa utomhus just nu, men jag glider omkring i dessa här hemma för att känna mig lite fin. Dessutom har jag med dem som ombyte när jag ska ut på restaurang eller liknande. Älskar hur de får foten att se fin och elegant ut trots att de är utan klack

 

 

3 comments
0

You may also like

3 comments

Emma Engström 2019-03-20 - 12:14

Men åh, jag fastnade verkligen för väskan! Så himla söt och färgen är ju underbar 😀 <3

Reply
Emma Engström 2019-03-22 - 16:25

Är helt såld för skorna, wow så fina de är! <3

Reply
Hannas krypin 2019-03-23 - 05:39

Men vilka snygga skor! Och den där citronfluffkakan ser verkligen god ut!

Reply

Kommentera

%d bloggare gillar detta: