BDSM-klädd skönhetstävling på universitetet

0 comment

Meanwhile in Östeuropa… Ja vad ska man säga. Tragiskt är kanske ordet jag letar efter.

På fakulteten för fysik och matematik på ett universitet i Kiev brukar man årligen anordna en slags ”Miss Fakulteten”, dvs en skönhetstävling där kvinnor som studerar vid fakulteten blir poängsatta och rankade av sina fellow studentkollegor för sitt utseende. Bara faktumet att ett så pass seriöst universitet anordnar skönhetstävlingar för kvinnor är sjukt, men att man i år har valt att presentera de ”tävlande” i BDSM-kläder som man därefter lagt ut på institutionens officiella Instagramkonto, saknas det ord för.

Flera av de tävlande är under 18 år gamla och därmed blev det hela uppmärksammat då det inte är lagligt att fotografera minderåriga på detta porriga vis. Men att man överhuvudtaget har valt att presentera kvinnor i sexuellt förnedrande fotografier verkar inte tyckas konstigt. De ”tävlande” själva säger att de var med på det hela för att visa at man kan vara både smart och snygg samtidigt.

Yeps.. Det finns en del att göra på feminismfronten i forna Sovjet

 

You may also like

Kommentera

%d bloggare gillar detta: