I hate Marie Kondo

0 comment

 

För en vecka sedan började det virtuella författarlägret NaNoWriMo där tanken är att man tillsammans med en massa hobbyförfattare around the world ska åstadkomma målet att skriva minst 1 500 ord per dag under april månad. När lägret är slut har man alltså hunnit få ihop 45 000 ord och därmed nästan en hel bok. Givetvis blir det ett rått utkast som kommer att kräva masssvisss med redigering och omformulering, men det är i alla fall en bra bas att stå på.

 

Idag kör jag en liten tävling på Instagram där man får gissa hur många ord jag har hunnit få ihop hittills och den som gissar närmst får en shoutout på mina Stories. För de otåliga lovade jag även att dela med mig av svaret här (för detta är ju ett världsviktigt projekt och jag ser att du antecknar varje steg), så här kommer svaret

 

0, Noll, Zero, Ноль!

 

Noll ord har jag skrivit under den gångna veckan. Hur många minuter har jag ägnat åt att tänka att jag måste skriva? Många. Alltså det här har visat sig vara det ultimata receptet för ångest! Man kanske borde dra igång en affärsidé? Känner du att du har det lite för bra och allmänt mentalt stabilt? Kom då på att du ska skriva en bok, berätta det för allt och alla, varefter du trycker ut en liten unge ur ditt sköte som hänger på ditt bröst så att din högra arm på intet sätt kan interagera med tangentbordet. När ungen därefter sover kommer du på 293429 saker som måste uträttas, som tex att fundera på om du kanske måste göra den där Marie Kondo rensningen av hela din lägenhet för annars riskerar du att störas av de eventuellt dåliga energierna. Jävla Marie Kondo. Fattar hon hur många tentor, böcker och fantastiska världsupptäckter som aldrig kommer att slutföras nu på grund av henne!?! Hela världsekonomin kommer att saktas ned och vi kommer få skåda en finansiell kris utan dess like tack vare denna renlighetsfascist. Nice move, Japan.

 

 

 

You may also like

Kommentera

%d bloggare gillar detta: