Jag och Theo i Moskva

0 comment

 

God måndag på er!

Så här tolkades jag och Theo av en rysk digital konstnär. Förstår inte riktigt hur hon fick till det, hur kan man vara så lik en extremt förvrängd bild av sig själv? Detta är i alla fall vårt lilla brand image, bokstavligt talat.

Veckan som kommer är ganska luftig (i planeringen alltså) så förhoppningsvis blir det en del jobb med boken. Ja på tal om boken.. i fredags fick jag för mig att hela min plot/synopsis suger och att jag måste börja om helt från början. Liksom döda allt som jag gjort hittills och komma på en helt ny historia från ett vitt blad. Det fanns även ett par timmar då jag beskyllde mig själv för att vara en idiot som trott att jag minsann ska skriva en bok, liksom vem tror jag att jag är? Det slutade med att jag igår strecktittade på fem ryska filmer för att få lite inspiration och mot natten så kändes det ändå helt ok med den plot som jag tänk ha initialt. Det blir dock en del tillägg i historien och så hoppas jag att kan komma vidare i skrivandet istället för att gå runt och obsessa över om det är tillräckligt intressant.

Theo är nu en riktig mästare på att vända sig från rygg till mage och det känns som att han snart kommer att börja krypa. Dvs snart är det dags för att baby-säkra lägenheten och tiden då man bara kunde låta honom hänga på mattan är snart över. (Jag är nog helt ensam om att säga:) det är helt sjukt vad snabbt de växer!

 

You may also like

Kommentera

%d bloggare gillar detta: