Morsan på ryskt rave

1 comment

Efter allt vad barnagörande innebär (och för vissa innebär det IVF efter IVF) så har jag minst sagt tagit det lugnt på festfronten de senaste typ eh tre åren. Det var med andra ord väldigt viktigt att få festa till ordentligt för en annars väldigt festbenägen kvinna som jag initialt var tänkt att vara. Vi passade på att bryta trenden genom att gå på ett ryskt rave vid namn Urban Dreams Moscow, där temat var att klä ut sig till något futuristiskt eller bara allmänt wierd.

 

Jag kallar denna kreation UFO Chic

 

 

Hår och make var inspirerade av en utomjordisk katt, därav de två bollarna på huvudet och tillhörande cat-eye makeup. Visst ser vi lika ut? De var rätt förvånade över mitt val av stil på salongen där jag gjorde hår och make, ryska kvinnor klär sällan upp sig för skojs skull så de trodde nog att jag helt enkelt var en katt.

 

 

Bodyn och tightsen hade jag faktiskt hemma, haha. Tightsen kommer från Intimissimi och bodyn är egentligen en baddräkt i dykarmaterial.

 

 

Kjolen är gjord av en rysk modedesigner vid namn Olga Plenkina som gör futuristiska och lite annorlunda kreationer. Skorna är från Celine.

 

 

 

Festen höll till i ett nybyggt business center som uppenbarligen inte var färdigrenoverat, perfekt för ett rave med andra ord. Sex av våningarna var övertagna av olika DJs och installationer. Enda tråkiga var att stället var sponsrat av Bombay Sapphire och alla drinkar var därför gjorda på gin, vilket jag hatar… Men jag lyckades slinka ner ett par ändå.

 

På bilden dricker jag för övrigt inte en drink utan nåt shamanskt te som en man med skägg, långt hår och tunika serverade mitt i allt rejvande. Tydligen skulle teet bringa lycka och framgång, vilket jag verkligen kände fungerade. Eller var så var det ginen.

En ny lärdom som kom med denna utgång var att man borde se till att ha barnvakt även dagen efter sådana festligheter. Vi överlevde i alla fall somehow.

You may also like

1 comment

Sandra 2019-04-22 - 13:10

Det syns ju lång väg på sista kortet att teet gjorde susen, välgången ligger som en aura runt dig 😉
Älskar din kattdräkt, så snygg du är i den ❤

Reply

Kommentera

%d bloggare gillar detta: