Anklagad för att vara o-genuin i Dubai

6 comments

Herro!

Skulle just posta ett inlägg med lite mysig text om hur vi har det här i Dubai och så fick jag plötsligt detta meddelande på Instagram:

Förutom att det är lite wierd att följa folk på Instagram för att sedan skicka dryga DMs med hot om att man ska avfölja, så tyckte jag att det var en intressant iakttagelse att alla influencers tydligen nu åker till Dubai. För pengar. Med handen på hjärtat så har jag aldrig gjort något betalt samarbete på mina sociala medier, det kanske låter väldigt konstigt, men jag driver framför allt mina sociala medier för att jag tycker att det är kul och för att i framtiden sprida PR kring boken som jag håller på att skriva. Om det någon gång skulle komma erbjudande om ett samarbete på ett större samhälleligt plan, där jag snarare kan göra nytta än tjäna pengar, så skulle jag kanske överväga det, men för tillfället så lever jag mer än väl på mitt day job. Men det här med att influencers gör allt för pengar, är det verkligen så? Gör de ingenting ur rent genuint intresse? Det måste ju vara hemskt att vara influencer idag om detta är vad folk tror om dem (/oss? Är jag ens en influencer om jag inte tar betalt?). Så hemligheten för att bli omtyckt är alltså att inte göra och köpa samma saker som alla influencers, annars löper man risken att bli hotad med avföljning. Man kanske skulle ta och bli en anti-influencer, en som har massa följare men gör och köper allt som är ute och otrendigt för att folk ska känna att man är genuin. I donno, men en intressant tankeställare är det. Det är btw inte supertrendig att bo i Moskva, kanske seriöst borde satsa på att bli en anti-influencer, haha

Som sagt, det var inte alls det jag hade tänkt skriva om idag, men såhär såg det i alla fall ut när vi åt vår helt självfinansierade frukost imorse

Vi bor på Caesars Palace som är ett väldigt barnvänligt hotell men samtidigt ser det inte ut som ett Ronald McDonald kalas. Inga mutor har tagits i samband med ovanstående mening.

Dagens outfit fick bli en lång och genomskinlig silkesklänning av ett ryskt boutique brand som jag inte minns vad det heter, eftersom jag inte fick betalt av dem 🤷🏼‍♀️

Livet kunde med andra ord inte vara bättre, om man bortser från att man fick pröjsa för allt självmant

6 comments
2

You may also like

6 comments

PT Lilla Ax Saturday February 16th, 2019 - 02:46 PM

Så sjukt roligt inlägg! Har heller aldrig tagit betalt för något jag promotar på bloggen. Jag tycker man är en influenser om man klarar av att peppa någon till handling, dvs att göra något. Fortsätt vara en influenser du!! Jag gillar att läsa dina inlägg!

Reply
Michaela Saturday February 16th, 2019 - 05:57 PM

Tycker faktiskt att det var ett riktigt idiotiskt dm. Är väll bara avfölja, varför ens medela tänker jag?😁😍

Reply
fnulan Saturday February 16th, 2019 - 07:36 PM

Men jisses, har dom kommit till dig nu? Dom där trollen har varit hos mig ett par år och vaktar mig som en hök. Äsch så länge du vet att du gör rätt så skit i alla andra.. Du är grym!!!

Reply
Hannas krypin Saturday February 16th, 2019 - 08:49 PM

Men va? Vilken konstig kommentar. Det är kanske lätt att tro att din resa också är sponsrad med tanke på hur många influencers som är Dubai just nu. Men då kan man ju fråga på ett trevlig sätt istället för så där otrevligt. Ditt svar på tal är så bra!

Reply
Anna Saturday February 16th, 2019 - 09:48 PM

Men herregud, vad trött jag blir på folk. Den här typen av häxjakt börjar spåra ur. Fortsätt med det du för, för du är grym! Oavsett om du väljer att ta betalt eller inte.

Reply
Sandra Saturday February 16th, 2019 - 10:21 PM

Men jisses, vad är det med folk, avundsjuka?
Inte är man på sociala medier för att tjäna pengar, man gör det ju för att det är kul, sen är det väl lite extra kul om man både kan skriva för att man gillar det och kunna tjäna pengar på det ❤
Dina bilder ser så mysiga ut ❤

Reply

Leave a Reply

%d bloggers like this: