(Svenska) Glöm inte Mannens Dag imorgon!

4 comments

Sorry, this entry is only available in Swedish.

4 comments
3

You may also like

4 comments

Fnulan Friday February 22nd, 2019 - 02:18 PM

“Jag har fått det förklarat för mig att mannen och kvinnan är och ska vara olika och därför ska man inte heller försöka skapa jämlikhet” I totaly get it!! Jag trodde faktiskt inte alls att ryssarna var så som du beskriver dom. I Sverige är det som en kamp men här har man insett att det finns biologiska skillnader. Gud så intressant. TACK för att du skrev om det.

Reply
Anna Friday February 22nd, 2019 - 03:15 PM

Men oj, så annorlunda det kan vara! Ryssland känns ju ändå inte så avlägset långt borta, även om jag såklart sedan tidigare förstått att mycket värderingar är väldigt olika våra. Väldigt intressant läsning!

Reply
Sara S Friday February 22nd, 2019 - 06:28 PM

Jag skulle iofs kunna tänka mig att ta hand om barn och hushåll som en traditionell ”hemmafru” men då måste min man kunna försörja oss, gärna med lite extra inkomst utöver till det nödvändigaste så klart. Jämlikhet är fantastiskt när det fungerar som det är tänkt, jag tror dock att i rätt många hushåll så är hemmasyssloena nog fortfarande ganska traditionellt fördelar i ”kvinnliga” respektive ”manliga” roller. Varför tror du att fördelningen av manliga/kvinnliga ledare i det ryska näringslivet ser ut som den gör, har du några tankar kring det?

Reply
Sandra Saturday February 23rd, 2019 - 12:11 AM

Jag tror absolut att ryska kvinnor har mer styrka i sig än vi svenska. Precis som finska kvinnor så lyssnar på dem. De hörs och de märks tycker jag på någe vis. De ryska kvinnor jag jobbat med har en bestämd syn på det mesta kan jag tycka. De kanske bara håller med för de vet vem som bestämmer igentligen 😉

Men då får vi gratta alla ryska män 😉

Reply

Leave a Reply

%d bloggers like this: