Influencer takeover på MAMA.NU

1 comment

Är så taggad inför morgondagen för då ska jag, som nämnt i överskriften, köra en influencer takeover på mama.nus Instagram! Mama.nu är Sveriges största sajt för mammor och jag älskar både tidningen Mama och sajten med den moderna approachen som de har i sitt innehåll. Så det ska bli en stor ära att få berätta om hur vi har det här i Moskva.

Jag gjorde ju en liknande takeover på Heja Livets Instagram i somras och fick så mycket bra feedback att det gav mig ännu mer självförtroende för att skriva min bok. Nu kommer jag att köra en takeover som givetvis är mer fokad på att vara mamma i Moskva (vilket man ju är), så blir nog både roligt och tidvis sorgligt med en salig blandning av humor och only-in-russia-moments. In och följ mama.nu på Instagram om du vill hänga med!

You may also like

1 comment

Emma Engström Wednesday April 3rd, 2019 - 11:02 AM

Nej men gud vad roligt!! 😀 <3

Reply

Leave a Reply

%d bloggers like this: